Bostäder Göteborg

RING OSS - 08-111 111 42

Bostadsförmedlare Göteborg

Vi hjälper dig hitta din perfekta bostad i Göteborg

Som bostadsförmedlare i Göteborg som är Sveriges näst största stad är vi minst sagt erfarna när det kommer till att matcha bostäder med boende. Bostadsgöteborg kan ibland upplevas som en tuff marknad och att flytta är ett känsligt ämne. Oavsett om det handlar om att söka ditt första boende eller om du bott någonstans genom alla år och en ny flytt står på agendan. Hos oss kan du få information om alla bostäder till salu och för uthyrning i Göteborg.

Vi är en av Göteborgs största bostadsförmedlare. Totalt har vi förmedlat över 25 000 lägenheter i alla stadsdelar av Göteborg.  Vi är 85 medarbetare som varje dag arbetar för att hitta de bästa bostäderna bland det begränsade antal som faktiskt finns på marknaden.

Listat hos oss hittar du mer eller mindre alla bostäder till salu i hela Göteborg, inklusive alla privata, respektive kommunala hyresvärdar. Vi kan visa dig en mängd olika typer av bostäder i Göteborg och garantera dig att vi alltid kommer att kunna förmedla något som som du kommer att tycker mycket om.

Behöver du en bostad i Göteborg?

Är du en av dem som letar efter en ny bostad i Göteborg? Då har du hamnat helt rätt. Vi är experter på att matcha rätt person med rätt lägenhet, villa eller andra former av bostäder du vill bo i. Att hitta rätt plats att bo på är en process och det kräver att vi använder alla våra kontakter för att säkerställa att du hamnar precis där du ska. Sök en lägenhet eller ett hus som listas på vår hemsida så startar vi efter det en gemensam process där vi kommer att hjälpa dig med det du vill och behöver för att komma nära ditt drömboende.

Visa oss vad du vill ha och så kommer vi att visa dig vad vi kan göra.

Uppdrag och vision

Vi är en bostadsförmedlare. Det betyder att vi är en samlingspunkt för olika fastighetsägare, hyresvärdar och boendesökare. Du kan vända dig till oss om du letar efter ett rum, ett antal rum, en lägenhet, en villa etc. Genom oss kommer du att hitta mer information och tätare relation till själva fastighetsägaren eller hyresvärden.

På vår sajt kan du skapa ett konto, logga in, skapa bevakningar på vilka typer av boenden du föredrar och sedan invänta listningar på lediga boenden.  Vill du inte skapa en bevakning så använder du bara mer av sökfunktionen för att hitta bostäder när det är aktuellt för dig.

Vår policy

Eftersom vi är en av Göteborg äldsta och största bostadsförmedlare har vi hunnit arbeta fram och förädla ett arbetssätt som alltid garanterar att våra kunder är glada och nöjda med sina nya bostäder. Att leta nytt boende är speciellt och kräver mycket av dig i form av tid, känslor och pengar. Därför ser vi alltid till att visa dig det bästa som finns att visa. Vår policy är att vi inte slutar arbeta förrän du har hittat rätt boende. Det är vad som gör oss till Göteborgs bästa bostadsförmedlare.

Kontakta oss för mer information.

OM OSS

Vi är en av Göteborgs största bostadsförmedlare. Totalt har vi förmedlat över 25 000 lägenheter i alla stadsdelar av Göteborg. Vi är 85 medarbetare som varje dag arbetar för att hitta de bästa bostäderna bland det begränsade antal som finns på marknaden.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Bostäder
08-111 111 42

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3382

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Göteborgbostäder.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga